Деца от началното училище гледат карикатура, изобразяваща консервативните съдии като чудовища.

Деца от началното училище гледат карикатура, изобразяваща консервативните съдии като чудовища.

Начално училище в северозападната част на Лас Вегас се извини на родителите си в понеделник, след като показа на децата политически карикатурен филм, изобразяващ консервативните съдии от Върховния съд като “ужасяващи същества”, а покойната съдийка Рут Бейдър Гинсбърг – като супергерой.

Като част от сутрешното си тържество по случай Международния ден на жената началното училище “Василиадис” излъчило филм от поредицата на YouTube “Музей на човешката история”.

Във видеофилма на тема супергерои дете-чуждо, разказвач, твърди, че трима чудовищни персонажи са кандидати за Върховния съд, избрани от “републиканския президент”, и се опитват да върнат САЩ “обратно в каменната ера”.

По-нататък той казва, че демократите са превърнали починалата през септември Бейдър Гинсбърг в киборг, за да им попречи със своите свръхспособности: “юриспруденция, добре обосновани становища и ръката й с лазерно оръдие”.

Филмът първоначално е качен в YouTube през март 2019 г. от Музея на човешката история – квазиисторически проект с участието на комика Джим Раш, в канала Topic, свързан с First Look Media – развлекателно студио, основано от основателя на eBay Пиер Омидяр.

Първите двама кандидати на бившия президент Доналд Тръмп за съда, Нийл Горсъч и Брет Кавано, вече бяха утвърдени.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (4 )